Installatie en montage

Wil je je nieuwe wasmachine of tv zelf installeren? Dat is helemaal oké, maar je Expert staat voor je klaar wanneer je er geen raad mee weet. Onze ervaren techniekers plaatsen, installeren en monteren je nieuwe toestel tot in de puntjes. Ze gaan pas weg wanneer jij helemaal tevreden bent.

Wil je bv. de deur van je koelkast omkeren zodat deze langs links opent i.p.v. rechts? Of heb je een kookplaat gekocht die iets groter is dan de oude en dus niet helemaal past in het werkblad? Of wil je dat je tv helemaal waterpas aan de muur hangt? Vraag je Expert om je nieuwe toestel te installeren. Door zijn jarenlange ervaring let hij op alle details.

Vraag in de winkel naar alle verschillende opties en prijzen.

je Expert installeert je nieuwe toestel tot in de puntjes
Anker

[]

Koop je liever online? Ook dan kan je kiezen om je toestel door je Expert te laten installeren. Voeg de gewenste service gewoon toe aan je winkelmandje. Wanneer je toestel klaarstaat zal je Expert contact met je opnemen om het tijdstip van de installatie te bespreken. Jij beslist waar en wanneer. Soms kan het zelfs op zaterdag of 's avonds.

Anker

[]

Expert recycleert je oude toestel

Na installatie neemt je Expert het verpakkingsmateriaal én je oude toestel met zich mee om te recycleren. Handig, want zo moet jij zelf niet rijden naar het containerpark en een aanhangwagen huren om die oude koelkast te vervoeren.

Wist je dat je je oude kleine elektrotoestellen zoals een strijkijzer, koffiemachine of scheermachine zonder aankoopverplichting mag afgeven in de winkel? Expert werkt samen met Recupel om de toestellen te recycleren.

Anker

[]